1 E10 m²

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kanggo mbiyantu mbandingaké Ukuran gedhé saka warna-warna laladan regional, pratélan jembar antara 10.000 km² lan 100.000 km² bisa dipirsani ing ngisor iki.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]