1 E10 m²

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kanggo mbiyantu mbandingaké Ukuran gedhé saka werna-werna laladan regional, daftar jembar antara 10.000 km² lan 100.000 km² bisa dipirsani ing ngisor iki.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]