Bunderan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Èlemèn-èlemèn sawijining bunderan.

Sajeroning géomètri Euklid, sawijining bunderan iku himpunan kabèh titik ing babagan sajeroning let tinentu, kang diarani driji-driji, saka sawijining titik tinentu, kang diarani punjer. Bunderan iku conto saka kurva katutup prasaja, mbagi babagan dadi pérangan njero lan pérangan njaba.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikibooks
Wikibooks Subjek:Matematika gadhah kaca kanthi sesirah

Cithakan:Irisan krucut