Layang-layang (géomètri)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gambar:Layang.JPG
Layang-layang
kanthi rusuk lan dhiagonal

Layang-layang iku wangun dhatar rong dhimènsi kang kawangun déning rong pasang rusuk kang saben pasang padha dawané lan saling mbentuk pojok.

Layang-layang kanthi kapapat rusuk kang padha dawané karan sigaran kupat.

Rumus Layang-layang[besut | besut sumber]

Kubengan[besut | besut sumber]

Jembar[besut | besut sumber]