Layang-layang (géomètri)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Gambar:Layang.JPG
Layang-layang
kanthi rusuk lan dhiagonal

Layang-layang iku wangun dhatar rong dhimènsi sing kawangun déning rong pasang rusuk sing saben pasang padha dawané lan saling mbentuk pojok.

Layang-layang kanthi kapapat rusuk sing padha dawané disebut sigaran kupat.

Rumus Layang-layang[besut | besut sumber]

Kubengan[besut | besut sumber]

Luas[besut | besut sumber]