Sigaran kupat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sigaran kupat
kanthi rusuk lan dhiagonal

Sigaran kupat (Indonésia: ''Belah ketupat'' Inggris: rhombus) iku wangun dhatar rong dhimènsi sing iwangun déning patang rusuk sing dawané padha, lan nduwèni rong pasang pojok dudu siku-siku sing sabenpojoké padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.

Sigaran kupat bisa diwangun saka rong segitelu sama kaki idhèentik sing simètri ing dhasaré.

Rumus sigaran kupat[besut | besut sumber]

Kubengan[besut | besut sumber]

Jembar[besut | besut sumber]


Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Sigaran kupat ing KamusWiki.