Sigaran kupat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sigaran kupat
kanthi rusuk lan dhiagonal

Sigaran kupat (Indonésia: ''Belah ketupat'' Inggris: rhombus) iku wangun dhatar rong dhimènsi kang iwangun déning patang rusuk kang dawané padha, lan nduwèni rong pasang pojok dudu siku-siku kang sabenpojoké padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.

Sigaran kupat bisa diwangun saka rong segitelu sama kaki idhèentik kang simètri ing dhasaré.

Rumus sigaran kupat[besut | besut sumber]

Kubengan[besut | besut sumber]

Jembar[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Sigaran kupat ing KamusWiki.