Bunderan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Lingkaran)
Èlemèn-èlemèn sawijining bunderan.

Jroning géomètri Euklid, sawijining bunderan iku himpunan kabèh titik ing bidhang jroning let tinentu, sing diarani driji-driji, saka sawijining titik tinentu, sing diarani punjer. Bunderan iku conto saka kurva katutup prasaja, mbagi bidhang dadi bagéyan njero lan bagéyan njaba.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikibooks
Wikibooks Subjek:Matematika gadhah kaca kanthi sesirah

Cithakan:Irisan krucut