Kapuloan Riau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Kapuloan Riau
Lambang Kapuloan Riau
Lambang Kapuloan Riau
Motto: " ---"
Péta Kepuloan Riau ing Indonésia
Dina Dadi: ---
Ibukutha: Tanjung Pinang
Gubernur: Ismeth Abdullah
Jembar
 - Total:

251.00 km²
Daerah Tk. II
 - Cacah:

4 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.200.000
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Melayu, Wong Bugis, Wong Jawa lan liyane
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindu lan liyane
Basa: basa Indonésia, basa Melayu lan liyane
Zona Wektu: (WIB)

Provinsi Kapuloan Riau iku katata jroning 4 kabupatèn lan 2 kutha. Ibukuthané yaiku Tanjung Pinang, kutha liyane: Batam.

Dhaérah Tingkat II[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bintan
  2. Kabupatèn Karimun
  3. Kabupatèn Kapuloan Anambas
  4. Kabupatèn Lingga
  5. Kabupatèn Natuna
  6. Kutha Batam
  7. Kutha Tanjung Pinang

Uga Pirsani[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapuloan_Riau&oldid=813453"