Kabupatèn Karimun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Karimun
Lambang Kabupaten Karimun

Lambang Kabupatèn Karimun

Peta lokasi Kabupatèn Karimun
Koordinat : 00°50'25" LU-01°20'20" LS, 03°31'20" BB-102°51'15" BT
Motto:
Provinsi Kapuloan Riau
Ibukutha Tanjung Balai Karimun
Jembar 7.984 km²
Pedunung  
 · Cacahé 174.784
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 9
 · Désa/kelurahan 54
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Bupati
Kodhe area telepon
APBD
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.kab-karimun.go.id

Kabupatèn Karimun iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau. Ibu kutha Kabupatèn Karimun dumunung ing Tanjung Balai Karimun. Kabupatèn iki nduwèni jembar wilayah 7.984 km², yakuwi jembar dharatan 1.524 km² lan segara 6.460 km². Kabupatèn Karimun dumadi saka 198 pulo lan 67 ing antarané nduwèni pedunung. Pedunung Karimun cacahé watara 174.784 jiwa.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Karimun&oldid=868961"