Pulo Rempang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rempang
Batam.png
Geografi
Lokasi Asia Kidul-Wétan
Koordinat 0° 42′ 0″ N, 104° 13′ 0″ E
Kapuloan Kapuloan Riau
Pulau gedhé Pulo Batam
Jembar 165 Km2
Negara
Indonésia

Pulo Rempang kanthi jembar kurang-luwih 165 km² iku pulo ing wilayah pamaréntahan kutha Batam, provinsi Kapuloan Riau, Indonésia, minangka rangkaéan pulo gedhé kaloro sing dihubungaké déning enem kreteg yakuwi kreteg Barelang. Pulo iki dumunung kira-kira 3 km ing sisih kidul-wétan pulo Batam lan kahubung déning kreteg Barelang ka-5 karo pulo Galang ing sisih kidul.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Rempang&oldid=825545"