Pulo Bintan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bintan
Riau Islands Bintan.png
Geografi
Lokasi Asia Kidul-Wétan
Kapuloan Kapuloan Riau
Negara
Indonesia
Artikel iki ngenani Pulo Bintan. Delengen uga Kabupatèn Bintan.

Pulo Bintan iku pulo ing provinsi Kapuloan Riau, Indonésia, dumunungé Kutha Tanjungpinang, ibukutha Provinsi Kapuloan Riau. Ing pulo iki ana loro pamaréntahan, yaiku Pemerintah Kutha Tanjungpinang sing dumunung ing Senggarang lan Tanjungpinang, déné pemerintah kabupatèn Bintan dumunung ana ing Bandar Seri Bintan . Pulo iki cedhak karo negara Singapura.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Bintan&oldid=815493"