Kabupatèn Bintan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Bintan
Lambang Kabupaten Bintan

Lambang Kabupatèn Bintan

Peta lokasi Kabupatèn Bintan
Koordinat : -
Motto:
Provinsi Kapuloan Riau
Ibukutha Bandar Seri Bentan
Jembar 59.852,01 Km²
Pedunung  
 · Cacahé ~ 117.068 jiwa
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 6
 · Désa/kelurahan -
Dhasar hukum -
Tanggal -
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Bupati ANSAR AHMAD, SE.MM
Kodhe area telepon 0771
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp. -
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.bintankab.go.id

Kabupatèn Bintan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau. Jeneng kabupatèn Bintan sadurungé yakuwi Kabupatèn Kapuloan Riau. Owah-owahan jeneng iki supaya ora nuwuhaké kabingungan antara Provinsi Kapuloan Riau lan Kabupatèn Kapuloan Riau. Owah-owahan jeneng iki didhasari déning Peraturan Pemerintah Nomer 5 Taun 2006 tanggal 23 Februari 2006

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Bintan&oldid=820878"