Dursala

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Dursala iku putrane Dursasana karo Dewi Saltani. Dheweke digolekake guru ingkang saged maringi ngelmu kekebalan lan ajian-ajian. Dheweke nduwé aji gineng kang marai ampuh. Dursala sbisa menang nglawan ajian Candawarayang saka pendhita sing duwé wajah raseksa. Ananging, Dursala banjur mati déning Gatotkaca kanthi nganggo aji Narantaka.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiracarita Mahabharata déning Krishna Dwaipayana Wyasa
Para paraga
Dinasti Kuru Paraga liya
Santanu | Gangga | Bisma | Satyawati | Citrānggada | Wicitrawirya | Ambika | Ambalika | Widura | Dretarastra | Gandari | Sangkuni | Subadra | Pandu | Kunti | Madri | Yudistira | Bima | Arjuna | Nakula | Sahadewa | Duryodana | Dursasana | Yuyutsu | Dursala | Drupadi | Hidimbi | Gatotkaca | Ahilawati | Utara | Ulupi | Citrānggadā Amba | Barbarika | Babruwahana | Irawan | Abimanyu | Parikesit | Wirata | Kicaka | Krepa | Drona | Aswatama | Ekalawya | Kertawarma | Jarasanda | Satyaki | Mayasura | Durwasa | Sanjaya | Janamejaya | Resi Byasa | Karna | Jayadrata | Kresna | Baladewa | Drupada | Hidimba | Drestadyumna | Burisrawa | Salya | Adirata | Srikandi | Radha
Topik kagandhèng
Pandawa | Korawa | Hastinapura | Indraprastha | Krajan ing Mahabharata |
Perang ing Kurukshetra | Bhagawad Gita | Krajan Kuru | Silsilah Pandawa lan Korawa


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dursala&oldid=998307"