Ekalawya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ekalawya
Déwanagari: एकलव्य
Golongan: Suku Nisadha
Asal: Karajan Nishada
Senjata: Panah
Ekalawya nalika maringaken jempolipun dhumateng Drona

Wonten salebeting wiracarita Mahabharata, Eklawya (Sansekerta: एकलव्य, Eklavya) inggih punika pangeran saking Nishadha-salah satunggaling suku ing India kuna. Eklawya punika gadhah pangajap sinau manah saking Begawan Drona.