Ekalawya

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ekalawya
Déwanagari: एकलव्य
Golongan: Suku Nisadha
Asal: Kerajaan Nishada
Senjata: Panah
Ekalawya nalika maringaken jempolipun dhumateng Drona

Wonten salebeting wiracarita Mahabharata, Eklawya (Sansekerta: एकलव्य, Eklavya) inggih punika pangeran saking Nishadha-salah satunggaling suku ing India kuna. Eklawya punika anggadhahi pangajap sinau manah saking Begawan Drona.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ekalawya&oldid=996366"