Drustajumena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Drestadyumna)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Drustajumena utawa Drestadyumna ya iku putrané Prabu Drupada lan rayiné Dèwi Drupadi. Nalika perang Bratayuda satriya iki dadi senopatiné Pandhawa. Drustajumena dadi satriya kang ngawonaké Resi Druna.