Drustajumena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Drustajumena utawa Drestadyumna ya iku putrané Prabu Drupada lan rayiné Dèwi Drupadi. Nalika perang Bratayuda satriya iki dadi senopatiné Pandhawa. Drustajumena dadi satriya sing ngawonaké Resi Druna.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Drustajumena&oldid=967698"