Babruwahana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lukisanipun Babruwahana wonten ing taun 1598

Babruwahana kapendhet saking basa Sansekerta Babruvahana utawi Babhruvahana tegesipun sipat ingkang wonten ing wiracarita Mahabharata, epik Hindhu. Panjenenganipun inggih punika salah satunggaling putra Arjuna kaliyan Citrānggadā - putrinipun Manipura.

Babruwahana dipunsuwun dados raja wonten ing Manipura kanggé nggantosaken simbahipun.