Danny Rose (pamain bal-balan kalairan 1990)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Danny Rose
Danny Rose cropped Wigan Athletic v Tottenham Hotspur, 21st February 2010.jpg
Rose nalika isih ing Tottenham Hotspur F.C. ing wulan Februari 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Lee Rose
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in) [1]
Posisi main Bek Kiri
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(disilih saka Tottenham Hotspur)
Karir nom
2005–2006 Leeds United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2007 Leeds United 0 (0)
2007– Tottenham Hotspur 16 (1)
2009Watford (pinjaman) 7 (0)
2009Peterborough United (pinjaman) 6 (0)
2010–2011Bristol City (pinjaman) 17 (0)
2012–Sunderland (pinjaman) 0 (0)
Tim nasional
2007–2008 Inggris U-17 10 (2)
2008–2009 Inggris U-19 6 (1)
2009– Inggris U-21 21 (3)
2012 Britania Raya 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:16, 20 Desember 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21.30, 4 Agustus 2012 (UTC)

Daniel Lee "Danny" Rose (lair 2 Juli 1990; umur 28 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan warganagara Inggris sing main kanggo klub Sunderland (disilih saka Tottenham Hotspur) ing posisi bek kiwa.

Rose sadurungé naté main kanggo Leeds United A.F.C.. Ing wulan Juli 2007, panjenengané gabung ing Tottenham Hotspur F.C..[2] Panjenengané naté disilihaké ing Watford F.C., Peterborough United F.C., lan Bristol City F.C. saka taun 2009 tekan 2011. Ing wulan Agustus 2012, Rose disilihaké ing Sunderland tekan pungkasan mangsa 2012–13.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 6 April 2011. 
  2. "Now Spurs target Leeds starlet". Daily Mail. 16 July 2007. Dijupuk 9 May 2009. 
  3. "Rose leaves Spurs for loan spell at Sunderland but Jenas deal breaks down". Daily Mail. 31 August 2012.  Tèks "urhttp://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2196298/Danny-Rose-joins-Sunderland-Jermaine-Jenas-deal-breaks-down.html " dikiwakaké (pitulung)


Pranala njaba[besut | besut sumber]