Jay Matete

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jay Matete
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jay Matete[1]
Tanggal lair (2001-02-11) 11 Fèbruari 2001 (umur 21)[2]
Papan lair Lambeth, England
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Fleetwood Town
Karir nom
0000–2018 Reading
2018–2019 Fleetwood Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Fleetwood Town 7 (0)
2021Grimsby Town (nyileh) 20 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:54, 28 April 2021 (UTC).


Jay Matete (lair 11 Februari 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Fleetwood Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Fleetwood Town" (PDF). English Football League. p. 27. Dibukak ing 15 December 2019.
  2. Cithakan:ENFA