Jack Diamond

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jack Diamond
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack Tyler Diamond[1]
Tanggal lair (2000-01-12) 12 Januari 2000 (umur 22)
Papan lair Gateshead, Inggris
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 21
Karir nom
Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Sunderland 2 (0)
2019–2020Harrogate Town (nyileh) 27 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:42, 14 November 2020 (UTC).


Jack Diamond (lair 12 Januari 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sunderland" (PDF). English Football League. kc. 70. Dibukak ing 27 October 2019.