Alex Pritchard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alex Pritchard
Alex Pritchard, Brentford FC, 20 December 2014.jpg
Pritchard main kanggo Brentford ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alex David Pritchard[1]
Tanggal lair (1993-05-03) 3 Mèi 1993 (umur 29)
Papan lair Orsett, Inggris
Dhuwur 5 ft 7 in (1.71 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 21
Karir nom
West Ham United
2009–2012 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2016 Tottenham Hotspur 2 (0)
2013Peterborough United (nyileh) 6 (0)
2013–2014Swindon Town (nyileh) 36 (6)
2014–2015Brentford (nyileh) 45 (12)
2016West Bromwich Albion (nyileh) 2 (0)
2016–2018 Norwich City 38 (7)
2018–2021 Huddersfield Town 80 (3)
2021– Sunderland 18 (2)
Tim nasional
2013 Inggris U-20 3 (0)
2014–2015 Inggris U-21 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 July 2021 (UTC).


Alex David Pritchard (lair 3 Mei 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 11 February 2018.
  2. "Alex Pritchard: Overview". Premier League. Dibukak ing 20 March 2018.