Bailey Wright

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bailey Wright
Bailey Wright.jpg
Wright main kanggo Preston North End ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Bailey Colin Wright[1]
Tanggal lair (1992-07-28) 28 Juli 1992 (umur 29)[2]
Papan lair Melbourne, Victoria, Australia
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 5
Karir nom
1998–2004 Langwarrin
2005 Mornington
2006 Dandenong Thunder
2007–2008 VIS
2009–2010 Preston North End
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2017 Preston North End 179 (8)
2017–2020 Bristol City 72 (1)
2020Sunderland (nyileh) 5 (0)
2020– Sunderland 10 (1)
Tim nasional
2008–2009 U-17 Australia 3 (0)
2014– Australia 24 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:41, 3 November 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 October 2019

Bailey Wright (lair 28 Juli 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Australia sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Bristol City" (PDF). English Football League. p. 9. Dibukak ing 16 June 2018.
  2. "FIFA Confederations Cup Russia 2017: List of players: Australia" (PDF). FIFA. 2 Juli 2017. p. 1. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 24 Juli 2017. Dibukak ing 21 Juli 2017.
  3. "Bailey Wright". socceroos.com.au. Football Federation Australia. Diarsip saka sing asli ing 24 September 2015. Dibukak ing 4 September 2015.