Leon Dajaku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Leon Dajaku
Leon dajaku.jpg
Dajaku main kanggo VfB Stuttgart ing Desember 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Leon Dajaku
Tanggal lair (2001-04-12) 12 April 2001 (umur 21)
Papan lair Waiblingen, Jerman
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(nyileh Union Berlin)
Angka 7
Karir nom
0000 Spvgg Rommelshausen
0000–2014 FSV Waiblingen
2014–2019 VfB Stuttgart
2019–2020 Bayern Munich
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2019 VfB Stuttgart 2 (0)
2019 VfB Stuttgart II 1 (0)
2019–2021 Bayern Munich II 43 (7)
2019–2021 Bayern Munich 2 (0)
2021Union Berlin (nyileh) 2 (0)
2021– Union Berlin 0 (0)
2021–Sunderland (nyileh) 11 (4)
Tim nasional
2017–2018 Jerman U-17 14 (3)
2018–2019 Jerman U-18 3 (1)
2019 Jerman U-19 6 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:57, 2 November 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 November 2019

Leon Dajaku (lair 12 April 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Jerman sing main dadi Panyerang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]