Leon Dajaku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Leon Dajaku
Leon dajaku.jpg
Dajaku main kanggo VfB Stuttgart ing Desember 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Leon Dajaku
Tanggal lair (2001-04-12) 12 April 2001 (umur 21)
Papan lair Waiblingen, Jerman
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(nyileh Union Berlin)
Angka 7
Karir nom
0000 Spvgg Rommelshausen
0000–2014 FSV Waiblingen
2014–2019 VfB Stuttgart
2019–2020 Bayern Munich
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2019 VfB Stuttgart 2 (0)
2019 VfB Stuttgart II 1 (0)
2019–2021 Bayern Munich II 43 (7)
2019–2021 Bayern Munich 2 (0)
2021Union Berlin (nyileh) 2 (0)
2021– Union Berlin 0 (0)
2021–Sunderland (nyileh) 11 (4)
Tim nasional
2017–2018 Jerman U-17 14 (3)
2018–2019 Jerman U-18 3 (1)
2019 Jerman U-19 6 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:57, 2 November 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 November 2019

Leon Dajaku (lair 12 April 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Jerman sing main dadi Panyerang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]