Patrick Roberts

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Patrick Roberts
Katerangan priangga
Jeneng dawa Patrick John Joseph Roberts[1]
Tanggal lair (1997-02-05) 5 Fèbruari 1997 (umur 25)[2]
Papan lair Kingston, Inggris
Dhuwur 5 ft 6 in (1.67 m)[2]
Posisi main Gelandhang[2]
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 77
Karir nom
Molesey Juniors
0000–2010 AFC Wimbledon
2010–2014 Fulham[2][3]
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2015 Fulham 19 (0)
2015–2022 Manchester City 1 (0)
2016–2018Celtic (nyileh) 55 (15)
2018–2019Girona (nyileh) 19 (0)
2019–2020Norwich City (nyileh) 3 (0)
2020–2021Middlesbrough (nyileh) 19 (1)
2021Derby County (nyileh) 15 (1)
2021–2022Troyes (nyileh) 1 (0)
2022– Sunderland 15 (2)
Tim nasional
2012–2013 Inggris U-16 7 (1)
2013–2014 Inggris U-17 14 (7)
2015 Inggris U-18 2 (1)
2014–2016 Inggris U-19 16 (6)
2016–2017 Inggris U-20 8 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:58, 7 May 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:53, 24 April 2017 (UTC)

Patrick John Joseph Roberts (lair 5 Februari 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 12 February 2018.
  2. a b c d "Patrick Roberts". Fulham FC. Diarsip saka sing asli ing 18 Maret 2014. Dibukak ing 18 Maret 2014.
  3. "Through the Ranks: Patrick Roberts". Fulham FC. Diarsip saka sing asli ing 20 January 2013. Dibukak ing 4 August 2014.