Danny Batth

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Danny Batth
Danny Batth.jpg
Batth main kanggo Wolverhampton Wanderers ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Tanveer Batth[1]
Tanggal lair (1990-09-21) 21 Sèptèmber 1990 (umur 32)[2]
Papan lair Brierley Hill, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 5
Karir nom
2000–2009 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2019 Wolverhampton Wanderers 195 (14)
2009–2010Colchester United (nyileh) 17 (1)
2010Sheffield United (nyileh) 1 (0)
2011Sheffield Wednesday (nyileh) 10 (0)
2011–2012Sheffield Wednesday (nyileh) 44 (2)
2018–2019Middlesbrough (nyileh) 10 (0)
2019–2022 Stoke City 100 (5)
2022– Sunderland 9 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:45, 22 May 2022 (UTC).


Daniel Tanveer Batth (lair 21 September 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Stoke City" (PDF). English Football League. kc. 67. Dibukak ing 26 September 2020.
  2. a b Hugman, Barry J., èd. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. kc. 37. ISBN 978-1-84596-601-0.