Danny Batth

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Danny Batth
Danny Batth.jpg
Batth main kanggo Wolverhampton Wanderers ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Tanveer Batth[1]
Tanggal lair (1990-09-21) 21 Sèptèmber 1990 (umur 32)[2]
Papan lair Brierley Hill, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 5
Karir nom
2000–2009 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2019 Wolverhampton Wanderers 195 (14)
2009–2010Colchester United (nyileh) 17 (1)
2010Sheffield United (nyileh) 1 (0)
2011Sheffield Wednesday (nyileh) 10 (0)
2011–2012Sheffield Wednesday (nyileh) 44 (2)
2018–2019Middlesbrough (nyileh) 10 (0)
2019–2022 Stoke City 100 (5)
2022– Sunderland 9 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:45, 22 May 2022 (UTC).


Daniel Tanveer Batth (lair 21 September 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Stoke City" (PDF). English Football League. p. 67. Dibukak ing 26 September 2020.
  2. a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. p. 37. ISBN 978-1-84596-601-0.