Lynden Gooch

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lynden Gooch
Gooch, Lynden.jpg
Gooch main kanggo Sunderland ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lynden Jack Gooch[1]
Tanggal lair (1995-12-24) Dhésèmber 24, 1995 (umur 27)
Papan lair Santa Cruz, California, California, United States
Dhuwur 5 ft 8 in (1.73 m)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 11
Karir nom
2008–2012 Santa Cruz County Breakers
2012–2015 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015– Sunderland 117 (18)
2015Gateshead (nyileh) 7 (1)
2016Doncaster Rovers (nyileh) 10 (0)
Tim nasional
2013 U-18 Irlandia 1 (0)
2015 U-18 Amerika Serikat 4 (0)
2016– Amerika Serikat 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:06, 14 November 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul May 28, 2018

Lynden Gooch (lair 24 Desember 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Amerika Serikat sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional Retain List 2015/16" (PDF). Premier League. kc. 29. Diarsip saka sing asli (PDF) ing June 15, 2016. Dibukak ing June 13, 2016.