Lynden Gooch

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lynden Gooch
Gooch, Lynden.jpg
Gooch main kanggo Sunderland ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lynden Jack Gooch[1]
Tanggal lair (1995-12-24) Dhésèmber 24, 1995 (umur 26)
Papan lair Santa Cruz, California, California, United States
Dhuwur 5 ft 8 in (1.73 m)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 11
Karir nom
2008–2012 Santa Cruz County Breakers
2012–2015 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015– Sunderland 117 (18)
2015Gateshead (nyileh) 7 (1)
2016Doncaster Rovers (nyileh) 10 (0)
Tim nasional
2013 U-18 Irlandia 1 (0)
2015 U-18 Amerika Serikat 4 (0)
2016– Amerika Serikat 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:06, 14 November 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul May 28, 2018

Lynden Gooch (lair 24 Desember 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Amerika Serikat sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional Retain List 2015/16" (PDF). Premier League. p. 29. Diarsip saka sing asli (PDF) ing June 15, 2016. Dibukak ing June 13, 2016.