Carl Winchester

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Carl Winchester
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carl Winchester[1]
Tanggal lair (1993-04-12) 12 April 1993 (umur 29)[2]
Papan lair Belfast, Irlandia Lor
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 15
Karir nom
0000–2009 Linfield
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 Linfield 1 (0)
2010–2017 Oldham Athletic 120 (8)
2017–2018 Cheltenham Town 64 (6)
2018–2021 Forest Green Rovers 98 (10)
2021– Sunderland 42 (5)
Tim nasional
Irlandia Lor U-16 3 (0)
2010 Irlandia Lor U-17 3 (0)
Irlandia Lor U-18 2 (0)
Irlandia Lor U-19 4 (1)
2011–2014 Irlandia Lor U-21 15 (0)
2011 Irlandia Lor 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:05, 27 September 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:40, 1 April 2015 (UTC)

Carl Winchester (lair 12 April 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia Lor sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 Mèi 2013. p. 40. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 Agustus 2014. Dibukak ing 26 Juni 2013.
  2. "Carl Winchester". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 21 July 2018.
  3. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 509. ISBN 978-0-7553-6356-8.