Denver Hume

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Denver Hume
Katerangan priangga
Jeneng dawa Denver Jay Hume[1]
Tanggal lair (1998-08-11) 11 Agustus 1998 (umur 24)
Papan lair Ashington, Inggris
Dhuwur 1.77 m (5 ft 10 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 33
Karir nom
2008–2018 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Sunderland 51 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:02, 14 November 2020 (UTC).


Denver Hume (lair 11 Januari 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland. Lair ing Ashington, Hume gabung ing akademi Sunderland nalika yuswa 10 taun,[2] lan debut kanggo Sunderland ing pertandingan pungkasan musim 2017-18 minangka pemain babak kaping loro ing kamenangan 3-0 nglawan Wolverhampton Wanderers.[3][4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sunderland" (PDF). English Football League. kc. 70. Dibukak ing 15 October 2019.
  2. "Denver Hume". safc.com (ing basa Inggris). Sunderland A.F.C. Dibukak ing 3 August 2020.
  3. "Sunderland 3–0 Wolves". BBC Sport (ing basa Inggris (Inggris)). 6 May 2018. Dibukak ing 3 August 2020.
  4. Johns, Craig (15 May 2018). "Denver Hume hungry for more after making his Sunderland debut against Wolves". Evening Chronicle. Dibukak ing 3 August 2020.