Ellis Taylor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ellis Taylor
Katerangan priangga
Tanggal lair (2003-04-14) 14 April 2003 (umur 19)
Papan lair Hartlepool, Inggris[1]
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 18
Karir nom
2012–2021 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Sunderland 0 (0)
Tim nasional
2017 England U15 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:00, 10 August 2021 (UTC).


Ellis Taylor (lair 14 April 2003) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Hewitt, Matty (29 July 2021). "Ellis Taylor ready to take his chance when handed one by Lee Johnson". ChronicleLive (ing basa Inggris). Dibukak ing 10 August 2021.