Niall Huggins

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Niall Huggins
Katerangan priangga
Jeneng dawa Niall Joseph Huggins[1]
Tanggal lair (2000-12-18) 18 Dhésèmber 2000 (umur 21)
Papan lair York, Inggris
Dhuwur 5 ft 8 in (1.73 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 2
Karir nom
2007–2009 Heworth
2009–2020 Leeds United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020–2021 Leeds United 1 (0)
2021– Sunderland 2 (0)
Tim nasional
2019– Wales U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:56, 3 October 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 March 2021 (UTC)

Niall Joseph Huggins (lair 18 Desember 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020/21 Premier League squads confirmed". premierleague.com. Premier League. Dibukak ing 10 January 2021.
  2. "Niall Huggins". worldfootball.net. Dibukak ing 10 January 2021.