Luke O'Nien

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luke O'Nien
Katerangan priangga
Jeneng dawa Luke Terry O'Nien[1]
Tanggal lair (1994-11-21) 21 Novèmber 1994 (umur 26)[2]
Papan lair Hemel Hempstead, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 13
Karir nom
2003–2013 Watford
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 Watford 1 (0)
2014-2015Wealdstone (nyileh) 31 (4)
2015–2018 Wycombe Wanderers 101 (15)
2018– Sunderland 85 (10)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:03, 14 November 2020 (UTC).


Luke O'Nien (lair 21 November 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional Retain List & Free Transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 3 June 2013. Diarsip saka sing asli ing 2 August 2014. Dibukak ing 1 April 2014.
  2. "Luke O'Nien". 11v11. Dibukak ing 1 December 2015.