Dennis Cirkin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dennis Cirkin
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dennis Cirkin
Tanggal lair (2002-04-06) 6 April 2002 (umur 20)[1]
Papan lair Dublin, Républik Irlan
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)[1]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 17
Karir nom
0000–2021 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Sunderland 15 (0)
Tim nasional
2018 Inggris U-16 5 (0)
2018–2019 Inggris U-17 6 (0)
2019 Inggris U-18 2 (0)
2021– Inggris U-20 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:46, 25 September 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:43, 22:36, 7 October 2021 (UTC)

Dennis Cirkin (lair 6 April 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "Dennis Cirkin". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 3 November 2021.