Belfast

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Belfast[1] iku kutha krajan uga kutha paling gedhé ing Irlandia Lor. Adhedhasar populasi, Belfast iku kutha paling gedhé ka-14 ing Inggris[2] lan ka-2 paling gedhé ing pulo Irlandia. Belfast iku kadhudhukan sing diasokaké pamaréntah lan législatif Majelis Irlandia Lor.[3] Kutha Belfast duwé populasi watara 267.500 jiwa[4] lan manggon ana ing jantung kawasan pakuthan Belfast, sing duwé padunung 579.276 jiwa. Zona Pakuthan Gedhé, kayadéné sing didhéfinisikaké déning Uni Éropah, duwé gunggung padunung 641.638 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Belfast iku kembar karo:

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Royal Mint - Belfast
  2. ^ Woodlands - What is the population of Britain's major cities ?
  3. ^ "Northern Ireland". MSN Encarta – Northern Ireland. Microsoft. Archived from the original on 2009-10-31. Retrieved 2007-10-29. 
  4. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng demography1
  5. ^ "Sister Cities Online Directory: UK, Europe." Sister Cities International. Diaksès 17 November 2011.
  6. ^ "Belfast signs sister city agreement with Hefei." 4NI.co.uk. Diaksès 19 Februari 2008.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Belfast&oldid=972064"