Callum Doyle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Callum Doyle
Katerangan priangga
Jeneng dawa Callum Craig Doyle[1]
Tanggal lair (2003-10-03) 3 Oktober 2003 (umur 18)[1]
Papan lair Manchester, Inggris
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(nyileh soko Manchester City)
Angka 6
Karir nom
Manchester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Manchester City 0 (0)
2021–Sunderland (nyileh) 24 (1)
Tim nasional
Inggris U-18
2021– Inggris U-19 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:56, 8 January 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:25, 17 November 2021 (UTC)

Callum Craig Doyle (lair 3 Oktober 2003) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "England – C. Doyle – Profile with news, career statistics and history – Soccerway". uk.soccerway.com.
  2. "Callum Doyle". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 3 November 2021.