Kyle McFadzean

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kyle McFadzean
McFadzean, Kyle.jpg
McFadzean ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kyle John McFadzean[1]
Tanggal lair (1987-02-28) 28 Fèbruari 1987 (umur 35)[2]
Papan lair Sheffield, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[3]
Posisi main Bek[4]
Katerangan klub
Tim saiki
Coventry City
Angka 5
Karir nom
0000–2005 Sheffield United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2007 Sheffield United 0 (0)
2007–2010 Alfreton Town 85 (3)
2010–2014 Crawley Town 133 (9)
2014–2016 Milton Keynes Dons 80 (3)
2016–2019 Burton Albion 108 (5)
2019– Coventry City 110 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:05, 4 September 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:21, 21 December 2020 (UTC)

Kyle John McFadzean (lair 28 Februari 1987) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Coventry City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club retained and released lists published". English Football League. 23 June 2016. Dibukak ing 2 February 2018.
  2. "Kyle McFadzean". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 8 April 2020.
  3. "Kyle McFadzean". Coventry City F.C. Dibukak ing 8 April 2020.
  4. "Kyle McFadzean: Profile". worldfootball.net. HEIM:SPIEL. Dibukak ing 8 April 2020.