Fábio Tavares

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Fábio Tavares
Fábio Tavares October 2017-2.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Fábio André Tavares Desidério[1]
Tanggal lair (2001-01-22) 22 Januari 2001 (umur 21)
Papan lair Matosinhos, Porto, Portugal
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Rochdale
Angka 17
Karir nom
2016–2019 Rochdale
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Rochdale 17 (2)
2020–Curzon Ashton (nyileh) 3 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:03, 3 October 2020 (UTC).


Fábio André Tavares Desidério (lair 22 Januari 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Portugal sing main dadi Penyerang kanggo Rochdale.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Rochdale" (PDF). English Football League. kc. 59. Dibukak ing 25 September 2020.