Josh Reid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Reid
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Kelman Reid[1]
Tanggal lair (2002-05-03) 3 Mèi 2002 (umur 20)
Papan lair Dingwall, Skotlandia
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Coventry City
Angka 22
Karir nom
2010–2020 Ross County
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020–2021 Ross County 20 (0)
2021– Coventry City 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:26, 28 January 2021 (UTC).


Joshua Kelman Reid (lair 3 Mei 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Bek kanggo Coventry City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club List of Registered Players as at 21st May 2022" (PDF). English Football League. kc. 73. Dibukak ing 20 July 2022.