Simon Moore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Simon Moore
Simon Moore 2014.jpg
Moore main kanggo Cardiff City ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Simon William Moore[1]
Tanggal lair (1990-05-19) 19 Mèi 1990 (umur 32)
Papan lair Sandown, Inggris[2]
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[3]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Coventry City
Angka 1
Karir nom
Brading Town
Southampton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2008 Brading Town
2008–2009 Farnborough
2009–2013 Brentford 64 (0)
2010–2011Basingstoke Town (nyileh) 7 (0)
2013–2016 Cardiff City 17 (0)
2014Bristol City (nyileh) 11 (0)
2016–2021 Sheffield United 63 (0)
2021– Coventry City 44 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:05, 28 August 2022 (UTC).


Simon William Moore (lair 19 Mei 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Coventry City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs publish 2019/20 retained lists". Premier League. 26 June 2020. Dibukak ing 11 July 2020.
  2. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, èd. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (édhisi ka-43rd). London: Headline. kc. 438. ISBN 978-0-7553-6356-8.
  3. "Simon Moore". Coventry City F.C. Dibukak ing 25 August 2022.