Menyang kontèn

Michael Rose

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Michael Rose
Katerangan priangga
Jeneng dawa Michael Alexander Rose[1]
Tanggal lair (1995-10-11) 11 Oktober 1995 (umur 28)
Papan lair Aberdeen, Skotlandia[2]
Dhuwur 6 ft 2 in (1.89 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Coventry City
Angka 4
Karir nom
Glendale
2003–2007 Aberdeen
2007–2010 Lewis United
2010–2015 Aberdeen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2016 Aberdeen 1 (0)
2015Forfar Athletic (nyileh) 7 (0)
2016–2019 Ayr United 88 (5)
2019– Coventry City 80 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:12, 4 September 2022 (UTC).


Michael Alexander Rose (lair 11 Oktober 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Bek kanggo Coventry City.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Notification of shirt numbers: Coventry City" (PDF). English Football League. kc. 20. Dibukak ing 18 October 2019.
  2. a b "M. Rose". Soccerway. Dibukak ing 23 January 2019.