Liam Kelly (pamain bal-balan, kalairan 1990)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Liam Kelly
Liam Kelly.jpg
Kelly main kanggo Bristol City ing taun 2013
Katerangan priangga
Jeneng dawa Liam Mark Kelly[1]
Tanggal lair (1990-02-10) 10 Fèbruari 1990 (umur 32)
Papan lair Newport Pagnell, Buckinghamshire, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.87 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Coventry City
Angka 6
Karir nom
000?–2008 Milton Keynes Dons
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2013 Kilmarnock 100 (15)
2013–2014 Bristol City 21 (0)
2014–2016 Oldham Athletic 78 (7)
2016–2017 Leyton Orient 21 (4)
2017– Coventry City 129 (3)
Tim nasional
2007 Skotlandia U-18 3 (1)
2011–2012 Skotlandia U-21 9 (0)
2012 Skotlandia 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:39, 7 May 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:09, 16 July 2015 (UTC)

Liam Mark Kelly (lair 10 Februari 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Coventry City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cithakan:Hugman
  2. "Liam Kelly - Midfielder - First Team - Coventry City". www.ccfc.co.uk. Coventry City. Dibukak ing 21 March 2020.