Menyang kontèn

Fankaty Dabo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Fankaty Dabo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sheikh Mohamed Fankaty Dabo[1]
Tanggal lair (1995-10-11) 11 Oktober 1995 (umur 28)[2]
Papan lair Southwark, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.81 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Coventry City
Angka 23
Karir nom
2007–2016 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2019 Chelsea 0 (0)
2017Swindon Town (nyileh) 15 (1)
2017–2018Vitesse (nyileh) 26 (0)
2018–2019Sparta Rotterdam (nyileh) 21 (0)
2019– Coventry City 94 (0)
Tim nasional
2011 Inggris U-16 5 (0)
2011 Inggris U-17 5 (0)
2014 Inggris U-20 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:29, 4 September 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:46, 14 January 2017 (UTC)

Sheikh Mohamed Fankaty Dabo (lair 11 Oktober 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Coventry City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "List of Players under Written Contract Registered Between 01/07/2013 and 31/07/2013". The Football Association. kc. 8. Diarsip saka sing asli ing 24 October 2019.
  2. a b "Fankaty Dabo". 11v11. Dibukak ing 3 October 2017.