Jake Bidwell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jake Bidwell
Jake+Bidwell+QPR+2016 (cropped).jpg
Bidwell main kanggo Queens Park Rangers ing 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jake Brian Bidwell[1]
Tanggal lair (1993-03-21) 21 Maret 1993 (umur 29)
Papan lair Southport, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Coventry City
Angka 27
Karir nom
2004–2009 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2013 Everton 0 (0)
2011–2012Brentford (nyileh) 24 (0)
2012–2013Brentford (nyileh) 40 (0)
2013–2016 Brentford 126 (3)
2016–2019 Queens Park Rangers 122 (2)
2019–2022 Swansea City 92 (3)
2022– Coventry City 21 (0)
Tim nasional
2009 Inggris U-16 4 (2)
2009 Inggris U-17 7 (1)
2011 Inggris U-18 1 (0)
2011–2012 Inggris U-19 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:04, 4 September 2022 (UTC).


Jake Brian Bidwell (lair 21 Maret 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Coventry City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cithakan:Hugman
  2. Brentford FC. "First Team Profiles". Diarsip saka sing asli ing 5 April 2016. Dibukak ing 17 January 2016.