Micah Richards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Micah Richards
Micah Richards.jpg
Richards main kanggo Manchester City ing wulan November 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Micah Lincoln Richards[1]
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Bèg Kanan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 2
Karir nom
2000–2001 Oldham Athletic
2001–2005 Manchester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005– Manchester City 165 (6)
Tim nasional
2003–2004 Inggris U-16 2 (0)
2005–2006 Inggris U-19 3 (0)
2006–2010 Inggris U-21 14 (3)
2006– Inggris 13 (1)
2012 Karajan Manunggal 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21.30, 4 Agustus 2012 (UTC)

Micah Lincoln Richards (lair 24 Juni 1988; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang nduwé kewarganagaraan Inggris kang main kanggo klub Manchester City ing posisi bèg[3].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J., ed. (2009). The PFA Footballers' Who's Who 2009–10. Mainstream Publishing. k. 351. ISBN 9781845964740. 
  2. [1]. weight= 83 kg Manchester City F.C.. Retrieved on 2009-02-21.
  3. "Arsenal 1–0 Man City". BBC Sport. 22 October 2005. Dijupuk 16 August 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Olimpiade 2012 Karajan Manunggal