Menyang kontèn

Micah Richards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Micah Richards
Richards main kanggo Manchester City ing wulan November 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Micah Lincoln Richards[1]
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Bèg Kanan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 2
Karir nom
2000–2001 Oldham Athletic
2001–2005 Manchester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005– Manchester City 165 (6)
Tim nasional
2003–2004 Inggris U-16 2 (0)
2005–2006 Inggris U-19 3 (0)
2006–2010 Inggris U-21 14 (3)
2006– Inggris 13 (1)
2012 Karajan Manunggal 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21.30, 4 Agustus 2012 (UTC)

Micah Lincoln Richards (lair 24 Juni 1988; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan kang nduwé kewarganagaraan Inggris kang main kanggo klub Manchester City ing posisi bèg[3].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J., èd. (2009). The PFA Footballers' Who's Who 2009–10. Mainstream Publishing. kc. 351. ISBN 9781845964740.
  2. [1] Archived 2012-06-27 at the Wayback Machine.. weight= 83 kg Manchester City F.C.. Retrieved on 2009-02-21.
  3. "Arsenal 1–0 Man City". BBC Sport. 22 October 2005. Dibukak ing 16 August 2009.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Olimpiade 2012 Karajan Manunggal