Aiden McGeady

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aiden McGeady
AidenMcGeadyIreland.png
McGeady ing taun 2013
Katerangan priangga
Jeneng dawa Aiden John McGeady[1]
Tanggal lair (1986-04-04) 4 April 1986 (umur 35)
Papan lair Rutherglen, Sekotlan[2]
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Karir nom
1994–1997 Busby Boys Club
1997–2000 Queen's Park
2000–2004 Celtic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2010 Celtic 185 (31)
2010–2014 Spartak Moscow 72 (11)
2014–2017 Everton 32 (1)
2016Sheffield Wednesday (nyileh) 13 (1)
2016–2017Preston North End (nyileh) 34 (8)
2017– Sunderland 84 (22)
2020Charlton Athletic (nyileh) 10 (0)
Tim nasional
2002 U-17 Irlandia 3 (0)
2003 U-19 Irlandia 1 (0)
2004–2006 U-21 Irlandia 12 (1)
2004– Irlandia 93 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:45, 23 July 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:50, 14 November 2017 (UTC)

Aiden McGeady (lair 4 April 1986) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 4 February 2014. p. 12. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 16 March 2014. Dibukak ing 9 February 2014.
  2. McGuirk, Brian (2013). Celtic FC – the Ireland Connection. Black & White Publishing. ISBN 9781845026301.
  3. "Player Profile". www.SpartakMoscow.com. Dibukak ing 30 July 2013.