Trai Hume

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trai Hume
Katerangan priangga
Jeneng dawa Trai Hume[1]
Tanggal lair (2002-03-12) 12 Maret 2002 (umur 20)
Papan lair Ballymena, Irlan Lor
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Karir nom
–2013 Ballymena United
2013–2019 Linfield
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019–2022 Linfield 21 (3)
2020–2021Ballymena United (nyileh) 34 (5)
2022– Sunderland 0 (0)
Tim nasional
2018–2019 Irlan Lor U-17 6 (0)
2019 Irlan Lor U-19 4 (0)
2020– Irlan Lor U-21 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:00, 1 January 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:00, 16 November 2021 (UTC)

Trai Hume (lair 18 Maret 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Irlan Lor sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "??". nifootballleague.com. Cithakan:Deadlink