Lee Burge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lee Burge
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lee Stephen Burge[1]
Tanggal lair (1993-01-09) 9 Januari 1993 (umur 28)
Papan lair Hereford, Inggris
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 1
Karir nom
Coventry City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2019 Coventry City 140 (0)
2013Nuneaton Town (pinjam) 17 (0)
2019– Sunderland 14 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:22, 31 October 2020 (UTC).


Lee Burge (lair 9 Januari 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sunderland" (PDF). English Football League. p. 68. Dibukak ing 26 September 2020.