Ron-Thorben Hoffmann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ron-Thorben Hoffmann
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ron-Thorben Hoffmann[1]
Tanggal lair (1999-04-04) 4 April 1999 (umur 23)
Papan lair Rostock, Jerman
Dhuwur 1.92 m (6 ft 4 in)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(nyileh soko Bayern Munich)
Angka 39
Karir nom
2005–2009 Hansa Rostock
2009–2013 Hertha BSC
2013–2015 RB Leipzig
2015–2018 Bayern Munich
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Bayern Munich II 49 (0)
2018– Bayern Munich 0 (0)
2021–Sunderland (nyileh) 15 (0)
Tim nasional
2016 Jerman U-18 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10 December 2021 (UTC).


Ron-Thorben Hoffmann (lair 4 April 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Jerman sing main dadi Kiper kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "FIFA Club World Cup Qatar 2020: Squad list" (PDF). FIFA. 1 February 2021. Dibukak ing 1 February 2021.