Steven Caulker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Steven Caulker
Steven Caulker swansea.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Steven Roy Caulker[1]
Tanggal lair (1991-12-29) 29 Dhésèmber 1991 (umur 27)
Papan lair Feltham, London, Inggris
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Karir nom
2007–2009 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009– Tottenham Hotspur 0 (0)
2009–2010Yeovil Town (pinjaman) 44 (0)
2010–2011Bristol City (pinjaman) 29 (2)
2011–2012Swansea City (pinjaman) 26 (0)
Tim nasional
2009–2010 Inggris U-19 11 (0)
2010– Inggris U-21 4 (1)
2012 Karajan Manunggal 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:59, 11 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21.30, 4 Agustus 2012 (UTC)

Steven Roy Caulker (lair ing Feltham, London, 29 Dhésèmber 1991; umur 27 taun) ya iku juru main bal-balan sing nduwé kewarganagaraan Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur, biyasa main ing posisi bèg.

Sasuwéné bareng Tottenham Hotspur F.C., Caulker naté disilihaké ing Yeovil Town F.C. lan Bristol City F.C.. Ing mangsa 2011–2012, Caulker disilihaké ing Swansea City.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Search 1984 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dijupuk 21 March 2010. 
  2. "Swansea secure loan deal for Spurs' Steven Caulker". BBC Sport. 1 July 2011. Dijupuk 1 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Olimpiade 2012 Karajan Manunggal