Nathan Broadhead

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nathan Broadhead
Katerangan priangga
Jeneng dawa Nathan Paul Broadhead[1]
Tanggal lair (1998-04-05) 5 April 1998 (umur 24)[2]
Papan lair Bangor, Wales
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(nyileh soko Everton)
Angka 9
Karir nom
Bangor City
Wrexham
2008–2017 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017– Everton 1 (0)
2019–2020Burton Albion (nyileh) 19 (2)
2021–Sunderland (nyileh) 12 (5)
Tim nasional
2014–2015 Wales U-18 5 (0)
2015–2016 Wales U-19 6 (5)
2017 Wales U-20 3 (0)
2017–2020 Wales U-21 17 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:49, 24 November 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:43, 17 November 2020 (UTC)

Nathan Paul Broadhead (lair 5 April 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Panyerang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 1 September 2017. Dibukak ing 7 December 2017.
  2. "Nathan Broadhead". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 20 October 2017.