Arbenit Xhemajli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arbenit Xhemajli
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arbenit Xhemajli[1]
Tanggal lair (1998-04-23) 23 April 1998 (umur 24)
Papan lair Brugg, Switserlan[2]
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 19
Karir nom
2015–2017 Zürich
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2020 Neuchâtel Xamax 46 (2)
2020– Sunderland 0 (0)
Tim nasional
2018– U-21 Kosovo 5 (1)
2019– Kosovo 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 4 September 2020.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 October 2019

Arbenit Xhemajli (lair 23 April 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Kosovo sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sunderland" (PDF). English Football League. kc. 68. Dibukak ing 26 September 2020.
  2. "Arbenit Xhemajli". sport.de . 9 September 2020.