Daniel Sturridge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Daniel Sturridge

Daniel Andre Sturridge (lair ing Birmingham, Inggris, 1 September 1989) iku pemain bal-balan kang asale saka Inggris . Daniel Sturridge asalé saka klub Manchester City terus dituku Chelsea FC.[butuh sitiran] Ana ing Chelsea Daniel Sturridge akèh saingané ya iku Didier Drogba, Nicolas Anelka, lan Fernando Torres. Daniel Sturridge disilihaké marang Bolton amarga tekané Fernando Torres.[butuh sitiran]