James Tomkins

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
James Tomkins
TomkinsWHU24082010.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak James Oliver Charles Tomkins
Tanggal lair 29 Maret 1989 (umur 27)
Papan lair Basildon, Essex, Inggris
Dhuwur 1.92 m (6 ft 4 in) [1]
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 5
Karir remaja
1997–2008 West Ham United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2008– West Ham United 111 (7)
2008 Derby County (pinjaman) 7 (0)
Tim nasional
2004–2005 Inggris U-16 4 (0)
2004–2006 Inggris U-17 13 (0)
2006 Inggris U-18 1 (0)
2007–2008 Inggris U-19 8 (0)
2009 Inggris U-20 1 (0)
2009–2011 Inggris U-21 10 (0)
2012 Britania Raya 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 20.00, 27 Oktober 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 07.34, 30 Juli 2012 (UTC)


James Oliver Charles Tomkins (dipunlairaken ing Basildon, Essex, 29 Maret 1989; umur 27 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi bèk.

Tomkins miwiti kariré junioré ing West Ham United lan miwiti karir senioré ing klub kasebut sempet disilihaké ing Derby County ing taun 2008.[2]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Retrieved 30 March 2011. 
  2. ^ "Young defender Tomkins signs". Dcfc.premiumtv.co.uk. Retrieved 2010-04-28. 

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=James_Tomkins&oldid=1037512"