James Tomkins

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
James Tomkins
TomkinsWHU24082010.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Oliver Charles Tomkins
Dhuwur 192 m (629 ft 11 in) [1]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 5
Karir nom
1997–2008 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008– West Ham United 111 (7)
2008 Derby County (pinjaman) 7 (0)
Tim nasioanl
2004–2005 Inggris U-16 4 (0)
2004–2006 Inggris U-17 13 (0)
2006 Inggris U-18 1 (0)
2007–2008 Inggris U-19 8 (0)
2009 Inggris U-20 1 (0)
2009–2011 Inggris U-21 10 (0)
2012 Britania Raya 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20.00, 27 Oktober 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 07.34, 30 Juli 2012 (UTC)

James Oliver Charles Tomkins (lair ing Basildon, Essex, 29 Maret 1989; umur 27 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi bèk.

Tomkins miwiti kariré junioré ing West Ham United lan miwiti karir senioré ing klub kasebut sempet disilihaké ing Derby County ing taun 2008.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 March 2011. 
  2. ^ "Young defender Tomkins signs". Dcfc.premiumtv.co.uk. Dijupuk 2010-04-28. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=James_Tomkins&oldid=1100826"